Håndtering af personoplysninger 

EU persondataforordning - Ny lovgivning fra 25. maj 2018 (GDPR) 😊

Der er kommet lovgivning fra EU som skal sikre, at personfølsomme oplysninger som CPR-nummer, adresse, telefonoplysninger, helbred osv. bliver behandlet med stor omtanke. I den forbindelse er det vores pligt at oplyse jer om, hvordan personlige oplysninger bliver behandlet her i pasningsordningen.

  • Jeres underskrevne kontrakt ligger aflåst i en mappe her i pasningsordningen. Kontrakten bliver udelukkende brugt i pasningssammenhæng og vil blive makuleret på korrekt vis, når vores samarbejde ophører.
  • En kopi af jeres kontrakt bliver sendt til kommunen ved opstart og bliver udelukkende brugt til, at dokumentere vores samarbejde. Vi sender kun via sikker post i Faaborg-Midtfyn kommune. En sikker forbindelse ligesom e-boks. Kommunen behandler kontrakten fortroligt og makulerer den, når jeres barn stopper i pasningsordningen. Ingen 3. part vil få indsigt i kontrakten.
  • Vi videresender ikke personfølsomme oplysninger til andre end kommunen.
  • E-mails, sms-beskeder og anden form for skriftlig kommunikation behandles ligeledes med stor omtanke. Vi gemmer ingen e-mails, sms-beskeder mm. medmindre det er aftalt med jer.
  • I har altid ret til, at få indsigt i jeres papirer og I kan til hver en tid, med øjeblikkelig virkning, ændre i jeres aftale med os (kontrakt), hvis der skulle blive behov for det.
  • Alle billeder og videoklip af jeres barn, taget med mobiltelefon, bliver lagret på Malenes PC. Billederne bruges som bekendt på hjemmesiden og på facebooksiden (til de af jer der giver tilladelse til det).
  • Alle billeder og videoklip taget med mobiltelefon, lægges over på PC og slettes herefter fra telefonen. De behandles fortroligt.
  • Billeder og videoklip af jeres barn som ligger på facebooksiden og hjemmesiden, vil blive liggende - også efter endt samarbejde/kontraktophør. I kan selvfølgelig til hver en tid kræve dem slettet. Dette vil herefter ske øjeblikkeligt.
Når vi underskriver kontrakt og derved indgår i et samarbejde, accepterer I ovenstående 🤗